dinsdag 19 mei 2009

Onze schoolreis.

We vertrokken om kwart voor 8 vanaf school.
Toen kwamen we op lauwersoog aan en gingen we met de boot naar Schiermonnikoog.
Eerst gingen we de fietsen huren, toen gingen we op de fietsen naar de Kooiplaats, de kampeerboerderij. Bij de meisjes wou eerst iedereen boven liggen, dus er was een heel gedoe en getrek bij het binnengaan van de kampeerboerderij. Toen we klaar waren met de bedden opmaken, gingen we naar het strand. Niet zwemmen ofseúw. Want daar was het te koud voor, maar gewoon spelen, Vliegeren, in de zon liggen etc. daarna gingen we weer naar de kampeerboerderij. Rond 7 uur gingen we eten, we gingen macaroni eten. Dat was best lekker. ’s Avonds gingen we klootschieten. En een klein groepje is ook nog naar de bunker geweest.


’s Avonds moesten we rond 12 uur op bed (veeeels te vroeeg).

Toen zijn we nog naar de Berkenplas gegaan, en daar hebben we levend stratego gespeelt. Dat was best leuk. We deden jongens tegen de meisjes.

’s Avond hadden we de bonte avond, die was hartstikke gezellig. We hebben echt heel veel stukjes gehad! En meester die is ook nog voor gek gezet J. Dat was met de Bekentenis van Annet (de moeder van Roan). Meester die moets bekennen dat hij elke zondag een meisje werd. En Annet die liet dus zien hoe dat dan ging, eerst kreeg meester een jurkje aan. Daarna werd hij opgemaakt en kreeg hij oogschaduw op die helemaal uitgeschoten was. En hij kreeg meiden deo op, en ook nog een klein mini staartje aan de voorkant van zijn haar. Echt grappig.

De bonte avond was om half 1 afgelopen. Dus toen moesten we ook op bed.
Uiteindelijk lagen we toen om ongeveer 1 uur in bed.
En ’s nachts rond 2 uur zijn de meiden ook nog naar de jongens gegaan maar dat is een beetje mislukt want meester Chris werd wakker en die stuurde de meiden terug naar de slaapzaal.


We moesten die ochtend rond half 8 opstaan, we gingen alle dingen in de tas doen, en dat was nog een hele hoop werk. Toen gingen we rond 11 uur ofseúw nog naar de berkenplas. Daar gingen een paar kinderen zwemmen, en de rest die ging liggen op het strand. Dat was wel een leuk eind van de schoolreis. Toen gingen we met de fiets naar de boot, en moesten we de fietsen inleveren. En dat was eigenlijk wel het eind van de shcoolreis. Want daarna zijn we eigenlijk alleen nog maar op de boot geweest, en terug gereden.

Dat was onze schoolreis,

Annemiek

Geen opmerkingen: